maandag 25 augustus 2014

Turkije moet worden gedaan om de elektronische visa krijgen

Turkije moet worden gedaan om de elektronische visa krijgen

Iedereen met de Nederlandse nationaliteit heefteen visum nodig. Vanaf 10 april 2014 worden devisumsticker en -stempel vervangen door hetelektronische visum (e-visum). Dit moet vóórde reis aangevraagd worden. Het e-visum isverkrijgbaar via www.evisumturk.nl kost $ 20 p.p. (ca. 15 Euro).

Het e-visum is 6 maanden geldig, voor eenmaximaal verblijf van 90 dagen en kanvanaf 90 dagen tot 24 uur voor vertrekworden aangevraagd. Voor de betaling is eenMastercard of Visa credit/debit kaart nodig.Een paspoort/ID kaart dient nog minimaal 6maanden geldig te zijn op de datum van vertrekuit Turkije.

Hoe kan ik een visum te krijgen naar Turkije,
Het antwoord is eigenlijk heel simpel kalkoen op de juiste plaats om een ​​visum voor Turkije op onze website kunt u de goedkoopste visum kalkoen visum evisumturk adres te kopen van de meest accurate antwoorden op al uw vragen te krijgen ...

Voor de betaling is eenMastercard of Visa credit/debit kaart nodig.Het e-visum is 6 maanden geldig, voor eenmaximaal verblijf van 90 dagen en kanvanaf 90 dagen tot 24 uur voor vertrekworden aangevraagd.Apply (aanvragen) Iedereen met de Nederlandse nationaliteit heefteen visum nodig.

Een paspoort/ID kaart dient nog minimaal 6maanden geldig te zijn op de datum van vertrekuit Turkije.15 Euro).Het e-visum isverkrijgbaar viaVanaf 10 april 2014 worden devisumsticker en -stempel vervangen door hetelektronische visum (e-visum).Ga naar de officiale e-Visa website http://www.evisumturk.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten