woensdag 27 augustus 2014

Goedkoopste E-visum Voor Turkije Vakantie in Turkije

Goedkoopste E-visum Voor Turkije Vakantie in Turkije

Tijdens de afgelopen meivakantie verkochten ze meer dan achthonderd visa per dag.Een blik op Google leert dat ook andere ondernemers dit kunstje proberen te evenaren.We zaten tot over onze oren in het werk.Visa voor Turkije schot in de roos De verkoop van een visum voor Turkije blijkt een gat in de markt voor drie jonge ondernemers uit Groningen en Drenthe E visa voor Turkije goedkoopste, schrijft RTV Noord.

We zaten tot over onze oren in het werk.Mijn partner doet het ontwerp van de site, Josse is goed in betalings- en beveiligingssystemen en ik doe de teksten.


Nog geen half uur later voegde zich bij het duo internetondernemer Josse Zwols (28) uit Groningen.In het begin voerden we alle gegevens met de hand in.Soms hadden we vier telefoontjes tegelijkertijd hangen.Plagiaat Het succes van de website bleef niet onopgemerkt.Boswandeling Mandy besprak haar plan tijdens een boswandeling met haar partner die websites bouwt: 'Het was zondagmorgen vroeg.Mandy is blij met de samenwerking: 'Wij hebben alle drie een andere achtergrond.Zo vullen we elkaar aan.Een aantal andere internetbedrijven ging met het idee aan de haal.Een paar keer hebben we aangifte gedaan, maar het is onbegonnen werk.We deden alles vanuit de huiskamer.


We waren net wakker, maar mijn vriend was meteen enthousiast.

'We hebben nog tijdens de wandeling een domeinnaam geregistreerd.Mandy vult aan: 'We waren letterlijk van zes uur 's morgens tot twaalf uur 's avonds bezig.Mark Kwebeman (31): 'Josse liep met hetzelfde idee rond, we spraken af dat we zouden samenwerken.Mandy van Elp: 'Soms zag ik hele teksten bij anderen terugkomen.Inmiddels hebben we veel geautomatiseerd en is het iets rustiger geworden.Josse Zwols: 'Rondom de meivakantie verkochten we meer dan achthonderd visa per dag.Achthonderd per dag Toen de site eenmaal online was ging het hard.Bovendien hebben de jonge ondernemers personeel aangenomen en lopen de telefoontjes van klanten inmiddels via een callcenter in de stad.


Tot voor Visumplicht voor Turkije kort konden bezoekers alleen bij de grens een visuem kopen, maar nu kan dit ook online.Met hun site Turkijevisum.Mandy van Elp (25), Josse Zwols (28), Mark Kwebeman (31) begonnen met een laptopje in de huiskamer en inmiddels werken ze met eigen personeel en een callcenter.Inmiddels kan het ook via de website van de Turke overheid, maar die is niet bepaald gebruiksvriendelijk, zegt Mandy van Elp (25) uit Oud-Annerveen.Lang niet iedereen heeft zo'n ding, bij ons betaal je gewoon via je eigen bank met iDEAL.

Van Elp:'iDeal site van Turkije is in het Turks en het Engels, maar veel mensen bestellen liever bij een Nederlandse site.Het bracht haar op het idee een Nederlandse site te maken, e visum turkije waar mensen tegen betaling worden geholpen.

Verplicht Basis voor het succes is de verkoop van het verplichte visum voor Turkije. Tot voor kort konden bezoekers dit alleen bij de grens kopen. Bovendien moet je bij de Turkse site betalen met een creditcard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten