woensdag 27 augustus 2014

Vakantie E-visum Turkije naar Antalya - Kemer

Algemene informatie over E-visum voor Turkije Voordat je op vakantie gaat raden wij je aan om de algemene informatie goed door te lezen zodat je goed voorbereid kunt afreizen naar deze fantastische plek.

Een absoluut fenomeen is de zogenaamde Chimaera of Yanartas (brandende steen).

Dit is een rotshelling die continu in brand staat doordat er aardgas door de aardkorst ontglipt.Deze eeuwige vlammen worden zelfs niet gedoofd wanneer het heftig regent.

De brandende steen van Kemer, ook Yanartas of Chimaera genoemd Wanneer u dit gebied in het voorjaar of vroege zomer bezoekt dan kunt u wellicht nog gebruik maken van de wintersport mogelijkheden in de aangrenzende bergen.

Kemer Turkije e-visum reis- en zonvakantieinformatie De kustlijn van Kemer Kemer ligt circa 42 kilometer ten zuidwesten van Antalya.De Griekse mythologie spreekt zelfs van deze brandende rotswand alszijnde een vuurspuwend monster.Dit voormalige havenplaatsje is door toedoen van de regering en door de interesse van grote touroperators, touristisch gezien, flink aan het groeien.

Vanwege de ideale situatie in het voorjaar wanneer er kan worden genoten van wintersport in de nabij gelegen bergen en een zomervakantie kan worden gehouden aan de kust wordt dit gebied als potentiele massatouristische trekpleister gezien.

Kemer bezit mooie zandstranden en is verzekerd van mooie zomerse temperaturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten