zaterdag 13 september 2014

Een visum aanvragen voor Turkije

Een visum aanvragen voor Turkije
Hebt u een heerlijke vakantie naar Turkije gepland?
Droomt u reeds van zon, zee, strand, lekker eten en heerlijke cocktails?
Vergeet dan niet om alle praktische zaken vooraf na te trekken en indien nodig in orde te brengen, zodat u zonder stress van een zorgeloze vakantie kunt genieten!

Identiteitsbewijs

Alvorens een visum aan te vragen is het nodig om eerst even de identiteitsbewijzen van u en uw gezin te bekijken. Om naar Turkije af te reizen is het namelijk noodzakelijk dat uw Belgische paspoort nog minstends zes maanden geldig is.

Daarnaast dienen ook baby's en kinderen in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs: een kids-id of paspoort.

Reist uw minderjarig kind alleen af naar Turkije?

Dan moet hij of zij sowieso een gewettigde volmacht kunnen voorleggen. Deze is te verkrijgen bij het gemeentebestuur. Kinderen zonder identiteitsbewijs worden door de Turkse overheid teruggestuurd, met de nodige kosten vandien.

E visum voor turkije goedkoopste visum naar evisumturk.

Turkse Visum met iDeal...

Visum Turkije

Een visum is nodig om in het land te worden toegelaten. Let op, want in het voorjaar werd een verandering aangekondigd in de procedure voor het aanvragen van een visum voor Turkije. Voordien kocht je het simpelweg bij aankomst op de luchthaven in Turkije en kostte het je 25 euro.

Vanaf november 2014 dient het visum echter aangevraagd te worden via het internet en is dit ook de enige mogelijke optie. De Turkse overheid aanvaardt geen aanvragen meer wat betreft een Turks visum. Om een visum aan te schaffen, surft u naar www.evisumturk.nl en telt u slechts 15 euro neer. Er kan worden betaald met Mastercard of Visa creditcard/debitcard. Hou je visum steeds bij de hand, want ook bij de terugreis zal men ernaar vragen.

Het e-visum is geldig voor een periode van zes maanden en je kan er maximaal 90 dagen mee in Turkije verblijven.

Met je indentiteisbewijs en visum bij de hand, kan u met een gerust hart het vliegtuig op stappen naar het mooie Turkije. Een prettige, zorgeloze reis toegewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten